Vrijdagavond 19 januari is er in theater de Purmaryn wederom een Sportgala met de feestelijke uitreiking van vier Purmerendse Sport Awards 2017. Een jury en het aantal stemmen van het publiek bepalen dan wie zich sportteam, sportvrouw, sportman en jeugdsporter 2017 in Purmerend mogen noemen.

ORGANISATIE

De organisatie is weer in handen van de lokale omroep RTV Purmerend samen met de Sportraad en Spurd en men is al volop bezig met de voorbereidingen van de verkiezingen en de live-uitzending van de uitreiking van de Sport Awards. De Sportraad reikt tijdens het sportgala wederom de aanmoedigingsprijs uit aan een talentvolle lokale sporter.

NOMINEER

Heeft u binnen uw vereniging een sporter of een team die in 2017 een bijzondere prestatie heeft geleverd, wacht niet en nomineer zo snel mogelijk.  Het nomineren kan vanaf zondag 19 november tot en met zondag 3 december 2017 via de website van RTV Purmerend, www.rtvpurmerend.nl (via events naar nomineer.)

STEMMING

In de week voorafgaand aan de uitzending van het sportgala kan tenslotte iedereen stemmen op één van de kandidaten van de vier categorieën.  De jury bestaat weer uit toenmalig radiomaker bij RTV Purmerend Melvin Smid, grondlegger van de Sport Awards Purmerend, wethouder Sport Roald Helm, Bert Slegt van de Sportraad en Gerrit Aafjes, oud-bestuurder van stichting Spurd. Volledige informatie over de Sport Awards Purmerend staat op de website van RTV Purmerend en facebook SportAwardsPurmerend.

LIVE

Via de verkiezingen van de winnaars van de Sport Awards Purmerend en een live uitzending van het bijbehorende Sportgala wil de organisatie aandacht voor sport in Purmerend bevorderen. Vele tientallen vrijwilligers zetten zich in om de verkiezingen en de uitzending mogelijk te maken.

NIEUWJAARSRECEPTIE

Voorafgaand aan het gala organiseert de Sportraad haar Nieuwjaarsreceptie op de
1e etage van theater de Purmaryn. Alle daar aanwezige bestuursleden kunnen gratis om 20.15 uur in de grote zaal het Sportgala bijwonen. Een officiële uitnodiging voor de receptie volgt.